SZÉKELYUDVARHELY KÖZELEBBRŐL

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart" (Seneca)

Köszönettel bátorítanék

A múlt héten jelezte az egyik munkatársam, hogy a városi park melletti játszótéren álló mesekuckó teljes felújításra került, külső-belső felületeit egyaránt teljesen újra festette saját költségén egy székelyudvarhelyi cég.

Csodálatos kezdeményezés! Ismételten szeretném kifejezni köszönetemet a MOBILCOM IMPEX Kft. tulajdonosának, Szabó Leventének, valamint a cég lelkes munkaközösségének, akik önkéntes munkával, saját költségükön felújították a kis faépületet.

5.pngA hét utolsó munkanapjára sikerült egy időpontot egyeztetnünk a cég képviseletét hivatott hölgyekkel, akiknek személyesen is megköszöntem a magam és a város nevében a példaértékű kezdeményezést.

2.png1.png

Őszintén be kell vallanom, hogy az elismerésem és örömöm nem maradhatott teljesen felhőtlen, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy a frissen felújított kis kuckó felületeit is sikerült már egyes meggondolatlan személyeknek bizonyos felületeken megrongálni, mindössze néhány nap alatt. 

Bízom benne, hogy meg fogjuk érni azt a napot is, amikor minden városlakóban tudatosul majd, hogy a közös javaink, a közös erőfeszítéseink és a közös munkánk eredményeinek megrongálása SENKINEK nem használ.

Szeretném, ha egy esetleges rongáló iránt nem maradnánk közömbösek, ha éppen szemtanúi lehetünk az ilyenszerű "akcióknak". Jóérzésű ember nem nézheti végig szótlanul, ha meglátja, hogy értékeinket, munkánkat bárki is rongálni szeretné.

3.png

Szeretném városunk vállalkozóit, munkaközösségeit arra bátorítani, hogy amennyiben saját lakókörnyezetükben olyan felújításra, vagy "megszépítésre" szoruló helyet, vagy a közösséget szolgáló eszközt fedeznek fel, melynek rendbetétele minimális anyagi és fizikai ráfordítással jár és tenni tudnak közös környezetünkért, ne hátráljanak meg és segítsenek abban, hogy apró áldozatokkal közösen szebbé tegyük, élhetőbbé tegyük városunkat.

Köszönet a Mobilcom Impex Kft. vezetőségének és csapatának, valamint bátorítás minden jószándékú kezdeményezőnek!

Hajrá Székelyudvarhely!

süti beállítások módosítása