SZÉKELYUDVARHELY KÖZELEBBRŐL

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart" (Seneca)

Még mindig Advent...

Advent harmadik vasárnapján hamarosan meggyújtjuk a Patkóban a város adventi koszorúján a harmadik gyertyát.

A valóságban is, de jelképesen is, minden egyes gyertya lángjával egy kicsit világosabb lesz körülöttünk. Nagyobb fényben pedig jobban látunk, észrevehetőbbek a javítandó dolgaink is.

download_1.jpg

Ismét elég mozgalmas hetet tudok magam mögött. Rengeteg tennivaló van és belátom, hogy gyakran esek abba a hibába, hogy mindent, ami megoldásra vár, azonnal akarok, szeretnék megoldani.

A város számára szeretnénk telkeket, ingatlanokat vásárolni. Körülményes minden egyezkedés- úgy tűnik. Ezek ellenére amit lehet, ebben az évben kellene megoldani. Olykor döbbenten állok egy-egy megbeszélés, alkudozás helyszínén, úgy látva, hogy egy kicsit más értékrend mentén zajlottak eddig az ilyen megbeszélések. Az érintett eladók nehezen hiszik el, hogy minden törvényes keretek között működhet. Nehezen hihető egyesek számára, hogy csak és kizárólag a város érdekeit tartja a városvezető szem előtt...

Más területre terelve a szót, ezennel is kérek minden székelyudvarhelyi, vagy székelyföldi vállalkozót, hogy kövessék figyelemmel a közbeszerzési kiírásainkat és jelentkezzenek... Megszűnt Székelyudvarhelyen a "barátok" és "érdekeltek" nyertesi pozíciója bármilyen közbeszerzési eljáráson. Nyugodt szívvel, tiszta lelkiismerettel közlöm önökkel, hogy ameddig én leszek Székelyudvarhely polgármestere, addig a legelőnyösebb ajánlattevő vállalkozás fog nyerni, függetlenül nézeteitől, hovatartozásától. 

Kérem Székeyudvarhely összes vállalkozóját, hogy segítsék munkánkat, jelentkezzenek, támogassanak.

Azt is szeretném kihangsúlyozni, hogy lehet támogatni a polgármesteri hivatalt. Kihangsúlyoznám, hogy nem engem támogatnak, nem a személyemet, nem is az engem támogató pártot, koalíciót, hanem a Hivatalt. Mindennek létezik törvényes és szabályos lehetősége, kerete. Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a szabályokat, törvényeket betartva tegyünk mindent a város érdekében.

Minden segítség jól jön, minden segítséget előre köszönök a városvezetés nevében.

További áldott adventi időszakot, várakozást kívánok és ne feledjék: Székelyudvarhely egy élhető város. Az önök támogatásával tehető még élhetőbbé... Rajtunk múlik!

 

Barátsággal: Gálfi Árpád- polgármester

süti beállítások módosítása